om oss

Vårt team är sammansatt av unga svenska och utländska jurister och ekonomer. Vi är trevliga och prestigelösa, vi tror på ett personligt bemötande som uppfyller dina förväntningar om en professionell, heltäckande redovisningsbyrå. Vårt kontor är beläget i Stockholms hjärta och vi planerar att öppna ytterligare ett kontor inom en snar framtid.

Förutom våra medarbetare som ni ser här till höger så har vi flera externa rådgivare inom olika områden som vi anlitar vid behov. Du är välkommen att kontakta oss, ställa dina frågor eller begära en offert. Söker du anställning eller praktikplats tveka inte att skicka oss ditt cv och personliga brev.

Kontakta oss

våra medarbetare

Daniel är en av grundarna till Nordic Accounts, han har en bakgrund inom juridik och ekonomi. Daniel har mångårig erfarenhet som redovisningkonsult (skatteplanering, controlling, löpande bokföring), han hjälper gärna till med olika juridiska frågor också, hans inträde i Sveriges Advokatsamfund är på gång. Daniel ägnar mycket fritid åt idrott ( fotboll, styrketräning ) och är en hängiven schackspelare.

Språkkunskaper: svenska, engelska, franska, ungerska
E-post: daniel@nordicaccounts.se

Simon bistår Nordic Accounts som senior rådgivare från allra början. Simon är kvalificerad ekonom, han besitter otroligt värdefull expertis i företagandet båda på den praktiska och den teoretiska nivån. Han äger flera företag som är framför allt verksamma i resebranchen. Simon gillar att spendera så mycket fritid som möjligt med sin familj och sin nya villa, han tycker om gott sällskap, motionering och sin chopper.

Språkkunskaper: svenska, engelska, finska
E-post: simon@nordicaccounts.se

våra priser

Vänligen kontakta oss och begär en skräddarsydd offert, vi återkommer snarast !Erica är vår nyaste medarbetare på Nordic Accounts. Hon är utbildad redovisningsekonom och har mångårig erfarenhet med arbete från enskilda firmor till större ekonomiavdelningar. Erica gillar att tillbringa sin fritid i skogens motionsspår och tillsammans med sina husdjur.

Språkkunskaper: svenska, engelska
E-post: erica@nordicaccounts.se

Marcelo har sitt ursprung i Paraguay, han är advokat som sedan sju år tillbaka bor runt om i Europa. I dagsläget är han verksam som konsult i en advokatbyrå i Tyskland. Han är en av våra externa rådgivare, han besitter värdefulla kunskaper inom internationell skatterätt, bolagsrätt och immaterialrätt. Marcello är väldigt engagerad i välgörenhet och deltar aktivt i flera stiftelser och föreningar som bekämpar fattigdomen i Sydamerika.

Språkkunskaper : engelska, spanska, tyska
E-post: marcelo@nordicaccounts.se